HomeWebshopInfoContactMijn account

solarecosolution

Webshop » Acculader, Druppellader » CTEK Acculader, Druppellader » CTEK MXS 5.0 T, Acculader

CTEK MXS 5.0 T, Acculader

Acculader, druppellader Ctek MXS 5.0 T CTEK MXS 5.0 T, Acculader
Acculader, druppellader Ctek MXS 5.0 T CTEK MXS 5.0 T, AcculaderAcculader, druppellader Ctek MXS 5.0 T CTEK MXS 5.0 T, Acculader


Facebook
E-mail

Promotie op is op 

GEAVANCEERD OPLADEN MET TEMPERATUURCOMPENSATIE CTEK MXS5.0T

De Ctek MXS 5.0 is een geavanceerde processorgestuurde acculader met automatische temperatuurcompensatie, die uitstekende prestaties levert voor loodzuuraccu's van 1,2Ah tot en met 110Ah. De MXS 5.0 biedt een oplossing voor uiteenlopende accuproblemen en is de ideale acculader voor veeleisende gebruikers. De Ctek  MXS 5.0 heeft onder andere een diagnosefunctie om te bepalen of de accu lading kan accepteren en vasthouden, een gepatenteerde automatische desulfateringsstap en een speciale reconditioneringsstap om sterk ontladen en gestratificeerde accu's nieuw leven in te blazen. De AGM optie is de ideale oplossing voor het optimaliseren van de prestaties en de levensduur van de meeste start-stop accu's. Dankzij de ingebouwde temperatuurcompensatie levert deze acculader ook onder extreme omstandigheden uitstekende oplaadprestaties. Met de gepatenteerde functie voor FLOAT/PULSE-onderhoudsladen is de MXS 5.0 ideaal voor langdurig onderhoud. Het gehele proces (testen, opladen en onderhouden) is duidelijk te volgen via de ledlampjes. De Ctek MXS 5.0 is een volautomatische 12V-acculader waar u geen omkijken naar hebt ('aansluiten en vergeten'), met 8 oplaadstappen en instelbare programma's ( motorfiets- en autostand ). De acculader biedt extra flexibiliteit doordat deRECOND-optie en de AGM optie apart of samen kunnen worden gebruikt (zowel voor het motorfietsprogramma als voor het autoprogramma). Een breed toepassingsbereik voor alle typen loodzuuraccu's van 1,2Ah tot en met 110Ah (onderhoudsladen tot 160Ah). Spatwater- en stofdicht (IP65). De vonkvrije MXS 5.0 is eenvoudig en veilig te gebruiken, beschermt de voertuigelektronica en is beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting. De MXS 5.0 wordt geleverd met 5 jaar garantie.

Compleet accuonderhoud–uniek, gepatenteerd systeem voor het reconditioneren, opladen en onderhouden van alle soorten loodzuuraccu'som de prestaties en de levensduur te maximaliseren.

Veilig en gemakkelijk gebruik– maximale veiligheid met vonkvrije werking en beveiliging tegen omgekeerde polariteit. Veilig voor de voertuigelektronica dankzij extreem regelmatige laadstroom- en spanningsproductie zonder pieken. De accu hoeft tijdens het opladen niet van het voertuig te worden losgekoppeld.

'Aansluiten en vergeten'– u hebt er geen omkijken naar. Selecteer het gewenste programma en de juiste modus; de acculader doet de rest.

 Opladen in 8 unieke stappen– het gepatenteerde 8-staps programma test de accuconditie, revitaliseert de accu, laadt de accu op en voert onderhoud uit om de levensduur en de prestaties van de accu te maximaliseren. Met de RECOND-optie kunt u sterk ontladen en gestratificeerde accu's herstellen. Met FLOAT/PULSE-onderhoudsladen blijft de accu in uitstekende conditie wanneer deze lange tijd niet gebruikt wordt.

Temperatuurcompensatie– doordat de laadspanning automatisch wordt gecompenseerd voor de omgevingstemperatuur, is deze acculader ideaal voor het opladen bij heet of koud weer. 

Langere levensduur – de unieke functies van CTEK-acculaders zorgen samen voor optimale prestaties, grotere betrouwbaarheid en een langere levensduur van uw accu’s

Nominale spanning AC 220–240VAC, 50–60Hz
Oplaadspanning 14,4V, AGM 14,7V, 15,8V
Min. accuspanning 2,0V
Laadstroom 5A max.
Netspanning 0,6Arms (bij volle laadstroom)
Drainlekstroom* <1Ah/maand
Spanningsrimpel** <4%
Omgevingstemperatuur -20°C tot +50°C, de uitvoer wordt bij hoge temperaturen 
automatisch gereduceerd.
Ladertype Achtstaps, volautomatische laadcyclus
Soorten accu's Alle soorten 12V loodaccu’s(NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL)
Accuvermogen 1,2 tot 110Ah, tot 160Ah voor onderhoudslading
Afmetingen 168 x 65 x 38mm (L x B x H)
Isolatieklasse IP65
Gewicht 0,6kg
Temperatuurcompensatie Automatische afstemming van de laadspanning op de 
omgevingstemperatuur.

€ 105,00 € 60,00 inclusief BTW

Uitverkocht


Gerelateerde producten


Webshop Info Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be