HomeWebshopInfoContactMijn account

solarecosolution

Webshop » Comfort , Bagage en fietsrekken » Luifels / zonwering en dakluiken » F45 S Titanium vw T5

F45 S Titanium vw T5

Fiamma F45S F45 S Titanium vw T5
Fiamma F45S F45 S Titanium vw T5Fiamma F45S F45 S Titanium vw T5


Facebook
E-mail

F45 S Titanium VW T5 Multivan - Transporter.

Nieuw type luifel speciaal ontwikkelt voor de Volkswagen T5 Minivan. Inclusief adapters voor bevestiging op het dak. De box is uitgevoerd in de exclusieve kleur Titanium. Het doek is verkrijgbaar in de kleuren Blue Ocean en Titanium. Een Privacy Room is tevens als optie leverbaar.

De F45 S Titanium 260 VW T5 Multivan, Transporter en California zijn standaard geleverd inclusief installatieset bestaande uit 2 beugels.
Boren in het voertuig is niet nodig.
De luifel wordt gemonteerd op de dakrail welke standaard voorzien is op de Multivan maar als optie verkrijgbaar is voor de Transporter

Verhoog de kwaliteit van uw vakantie met de Fiamma F45 S VW T5 luifel, de enige luifel welke snel en makkelijk is te gebruiken, geruisloos te openen en sluiten, geruisloos tijdens het rijden, makkelijk schoon te maken, en gemakkelijk met de bijgeleverde draaislinger te bedienen, zeer geschikt voor doe het zelf montage, adapters voor vele campers zijn eveneens tegen actie prijzen beschikbaar.


De doeken van de F45 S VW T5 zijn verkrijgbaar in 2 kleuren, deze zijn aan beide kanten bedrukt en de buitenkant is ultra beschermd voor een gemakkelijke en complete reiniging.

Te leveren in 2 kleurstellingen Blue Ocean en DeLuxe Grey
Garantie: 2 jaar
Luifel lengte: 263 cm
Uitval: 200 cm
Toepassing: VW T5 Multivan
Lengte doek: 247 cm
Gewicht: 19.5 Kg
Luifeldoek: Koel en vrolijk luifeldoek van vinyl. UV-resistent, waterdicht and afwasbaar met heldere kleuren aan beide zijden

€ 629,00 € 470,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Webshop Info Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be