HomeWebshopInfoContactMijn account

solarecosolution

Webshop » Zonnepanelen + Accessoires » BEAUT Zonnepaneel of daglichtpaneel

zonnepaneel /daglichtpaneel

Autonome Energie voor Buitenverblijf ,Chalet,Mobilhome,Camping,schrikdraad,Tuinhuis,Werkplaats


  Loading...

  De zonnepanelen zijn samengesteld uit monokristallijne daglichtcellen met een zeer hoge lichtgevoeligheid. Hierdoor is het gebruik in Nederland en België  ook zeer goed mogelijk. De kwalitatief hoogwaardige daglichtcellen bevinden zich achter speciaal z.g.n. solarglas. Dit glas is hoog lichtdoorlatend, heeft een zeer laag ijzergehalte is extra gehard en daardoor zeer slagvast. Op dit glas is een EVA (Ethyleen Vinyl Acetaat) hars filmlaag aangebracht. Dit is een “anti-aging” laag. Deze voorkomt de veroudering van de cellen.

  De achterzijde is van Tedlar (TPT). TPT is samengesteld uit polyvinyl fluoride en dacron. De daglichtcellen worden op een geavanceerde manier gelast en daarna gelamineerd via “high vacuum heating”. Hierdoor ontstaat er een volkomen waterdicht laminaat wat omsloten wordt door een frame dat gemaakt is van geanodiseerd aluminium. Het resultaat is een uiterst degelijk en betrouwbaar paneel, met een hoog rendement, wat onder alle omstandigheden gebruikt kan worden en overal en zijn toepassingen ( ook industriële) kent.

  Gefabriceerd in overeenstemming met de normen IEC61215, CE en ISO9001. De zonnepanelen zijn getest op duurzaamheid en structuur en zijn bestand tegen ultraviolet zonlicht en windkracht tot maar liefst 2400 mpa. Verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende modellen.

  Webshop Info Contact Mijn account

  Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
  Webshop software: EasyWebshop.be